Back to All Events

PREMIÄR på världens största matmässa, Anuga "Taste the Future" 2017


  • 1 Messeplatz Köln, NRW, 50679 Germany (map)

Hej på er alla! 

Du missar väl inte premiären för våra frysta pizzor? Lördagen den 7:e Oktober kommer vi att vara på plats och officiellt lansera våra frysta pizzor på världens största matmässa, Anuga "Taste the Future" 2017 i Köln, Tyskland. 

Anuga hålls årligen och är den största sammankomsten i sitt slag med flera hundratals (tusentals!) utställare årligen. Det finns flera olika plan uppdelat i organiskt, "Fine Dining", frysta varor etc. Vi kommer självklart att finnas på plats och om du har vägarna förbi hittar du oss i hall 0203 stand nr: 014.

Vi hoppas att vi kommer kunna prata lite svenska också under den fem dagar långa utställningen - hjärtligt välkomna!