Utställning på Mat för livet 2018
Nov
16
to Nov 17

Utställning på Mat för livet 2018

För första gången välkomnar vi er till vår monter på Mat för livet mässan. Här utlovar vi nyheter som ni definitivt aldrig har sett på (s)maken tidigare! Sväng gärna förbi för lite delikata smakprov och är det något som ni gillar kommer det finnas ett begränsat utbud tillgängligt för försäljning. Först till kvarn är det alltså som gäller. Hjärtligt välkomna!

Fredag 16/11, 11.00-18.00

Lördag 17/11, 10.00-16.00

View Event →
Vår första demo i Stockholm!
Aug
24
to Aug 25

Vår första demo i Stockholm!

Efter många efterfrågningar vill vi nu med glädje hälsa alla varmt välkomna till vår första demo/provsmakning i Stockholmstrakten!

Under fredagen den 24 augusti bjuder vi på provsmakning av våra gluten-, vete- och laktosfria pizzor i ICA Kvantum Tumba. Självklart kommer de även att finnas till försäljning!

View Event →
Utställning i Kistamässan på Free From Functional Food Expo 2018
May
16
to May 17

Utställning i Kistamässan på Free From Functional Food Expo 2018

Missa inte chansen att komma förbi och säga hej till oss under Nordens största mässa tillägnat specialkost. Under onsdagen och torsdagen den 16-17 maj mellan 10.00-17.00 hittar ni oss i bås C37 i Kistamässan där vi kommer att bjuda på pizza samt på vår senaste produktnyhet!

Vänligen följ länken för att registrera dig för gratis inträde (värt 65€):
https://registration.n200.com/survey/2emfk0tcgmzmd?actioncode=NTWO000187KOK&partner-contact=0edjrax6lhbom

Hjärtligt välkomna förbi!

View Event →
PREMIÄR på världens största matmässa, Anuga "Taste the Future" 2017
Oct
7
to Oct 11

PREMIÄR på världens största matmässa, Anuga "Taste the Future" 2017

  • 1 Messeplatz Köln, NRW, 50679 Germany (map)
  • Google Calendar ICS

Hej på er alla! 

Du missar väl inte premiären för våra frysta pizzor? Lördagen den 7:e Oktober kommer vi att vara på plats och officiellt lansera våra frysta pizzor på världens största matmässa, Anuga "Taste the Future" 2017 i Köln, Tyskland. 

Anuga hålls årligen och är den största sammankomsten i sitt slag med flera hundratals (tusentals!) utställare årligen. Det finns flera olika plan uppdelat i organiskt, "Fine Dining", frysta varor etc. Vi kommer självklart att finnas på plats och om du har vägarna förbi hittar du oss i hall 0203 stand nr: 014.

Vi hoppas att vi kommer kunna prata lite svenska också under den fem dagar långa utställningen - hjärtligt välkomna! 

 

View Event →
Smygpremiär på Specialkostmässan!
Sep
30
4:00 PM16:00

Smygpremiär på Specialkostmässan!

  • 7A Jörgen Kocksgatan Malmö, Skåne län, 211 20 Sweden (map)
  • Google Calendar ICS

Hej på er alla!

Den 30 september mellan 10.00-16.00 kommer vi att närvara på Specialkostmässan i Slagthuset i Malmö.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma då det blir smygpremiär av det senaste tillskottet i vårt sortiment, nämligen fryst pizza!

Vi kommer att finnas på plats för att dela ut smakprov samt för att socialisera med er. Ta din chans att träffa oss bakom Sanus Glutenfri samtidigt som du får uppleva marknadens senaste (och förmodligen godaste) tillskott av gluten-, vete- och laktosfri fryst pizza.

Prova själv så får du se :)

 

 

View Event →
Hela våren har våra ugnar gått varma och nu har vi lite nyheter!
May
15
6:00 PM18:00

Hela våren har våra ugnar gått varma och nu har vi lite nyheter!

Först och främst är vi nu den första och enda svenska producenten av helt allergenfria pizzabottnar! Låt oss få presentera våra två nyheter gluten- och laktosfria pizzabotten och även, gluten- och laktosfria pizzabotten med spenat. Lika mjukt spröda och krispiga som våra vanliga glutenfria bottnar. Och som om det inte vore nog så är de även veganvänliga.

För att du i framtiden lättare ska få kunna ta del av pizzaglädjen kan du numera se på vår hemsida vart du hittar närmaste pizzeria som serverar våra pizzabottnar. Vi kommer försöka utöka listan allt utefter men vet du, eller känner du till en pizzeria som också serverar våra pizzabottnar så får du jättegärna höra av dig så uppdaterar vi kartan.

Hjärtligt välkomna att höra av er till närmsta pizzeria om våra pizzabottnar!

View Event →